Toon filters
Sluit filters

Feel Good

België, Ardennen, Hastière

  • Happy Home
Al vanaf:
€2.053,-
Bekijk Aanbod

Informatie Feel Good

Aan de rand van het kleine vakantieparkje Waulsort ligt vakantiehuis Feel Good. Zowel het luxe vakantiehuis als het park liggen in de schitterende Maasvallei bij Dinant. Het 5-sterren vakantiehuis is compleet vernieuwd en heeft een heerlijke wellnessruimte beneden. In de wellnessruimte vindt u een jacuzzi/whirlpool van 4 meter lang, luminotherapie, hydromassage douches en een sauna. Kortom; genoeg om heerlijk te ontspannen! Een sfeervolle open haard, wifi en barbecue ontbreken niet. Bovendien mogen 2 honden mee. Kortom, iedereen voelt zich goed in vakantiehuis Feel Good!



Vanuit de woonkamer komt u op een enorm terras waar u kunt genieten van de zon. Gasten van vakantiehuis Feel Good mogen gebruik maken van de kleine speeltuin en het openlucht zwembad met apart kinderbad (open in juni, juli en augustus), die zich op het vakantiepark Waulsort bevinden. De kinderen kunnen ook spelen op een van speelweides.



In de directe omgeving van het vakantiehuis kunt u dagtrips maken naar Dinant, het Franse Givet of de grotten van Han. Sportieve activiteiten zijn er veel te doen in de Ardennen zoals kajakken op de Lesse of railbiken in de buurt van Maredsous.

Vakantiehuis Feel Good wordt bij voorkeur verhuurd aan families en niet aan groepen van onder de 30 jaar. Niet-familiale groepen kunnen worden aanvaard, mits toestemming van de eigenaar en eventuele verdubbeling van de waarborg.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design