Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Diksmuide (Bva300)

België, Vlaanderen, Diksmuide

  • Happy Home
Al vanaf:
€376,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Diksmuide (Bva300)

Het is heerlijk vakantie vieren in deze verzorgde vakantiewoning gelegen in Diksmuide, de Westhoek van België. De sfeervol ingerichte woonkamer heeft een schuifpui naar de lekkere ruime tuin met terras en picknicktafel. Heeft u fietsen mee, dan kunt u die in de garage stallen. Maar u kunt ter plaatse ook fietsen huren.


Deze woning is rolstoelvriendelijk, er zijn binnen dan ook geen drempels aangebracht. Rolluiken beschermen de ramen en bieden u, indien gewenst, extra privacy. Een internetverbinding zorgt ervoor dat u tijdens uw vakantie aangesloten blijft.


Op 2 km afstand van uw woning is het treinstation van Diksmuide zodat u op een andere manier dan met de auto de steden Gent of Brussel, via een rechtstreekse verbinding, kunt bezoeken. De Vlaamse kust, met zandstranden en een heerlijke zee, ligt op 15 km van uw woning.


In de omgeving zijn er leuke locaties om te bezoeken. Zoals Oostende, Brugge, Kortrijk, Roeselare net over de grens in Frankrijk, de kustplaats Duinkerken. Voor kinderen is Plopsaland in De Panne op 25 km afstand natuurlijk dé belevenis.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design