Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Burg-Reuland (Blu008)

België, Ardennen, Burg-Reuland

  • Happy Home
Al vanaf:
€248,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Burg-Reuland (Blu008)

Deze vrijstaande vakantiewoning voor acht personen gelegen in het dorp Dürler, is onlangs gerenoveerd met behoud van de authentieke elementen van de woning. In deze woning is een woongedeelte met een doorgang naar de woonkeuken en een tweede woonruimte met televisie. Twee slaapkamers worden gebruikt als doorgangkamers.


De houtkachel is bevindt zich in het woongedeelte. Het knisperende vuur, de mooie oplaaiende vlammen, de geur van het hout en de behaaglijke warmte, heerlijk! In de winter zijn er langlauf- en skimogelijkheden op 25 kilometer van het vakantiehuis.


Als u in de zomer in de woning verblijft, dan kunt u heerlijk in de tuin barbecueën. Naast een barbecue staat er ook een schommel in de achtertuin. Bovendien vindt u er een Finse sauna met 6 ligstoelen. Het saunagedeelte is volledig omheind. De kosten voor de sauna bedragen max. € 30,- per keer, ongeacht het aantal personen (bij maximaal 2 personen wordt er een korting geboden). Dit is inclusief handdoek, buitendouche en service van de eigenaar.


Aan de voorzijde van de vakantiewoning is ook een tuingedeelte met terras. Naast de tuin loopt een pad dat leidt naar de naastgelegen woning op 100 meter afstand (Fleur de Lys, woningcode BLU024). Deze woning is voor 5 personen. U kunt er voor kiezen om beide woningen te boeken, zodat u met een groep van 13 personen kunt verblijven.


Op aanvraag kan er een extra B&B-kamer geboekt worden in het nabijgelegen huis van de eigenaar (€30 per persoon). Tevens is er op aanvraag een kinderbed aanwezig. Bij deze woning zijn er maximaal 2 huisdieren toegestaan, zo kan uw trouwe viervoeter ook mee! En ook niet onbelangrijk: er is Wi-Fi in de woning aanwezig.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design