Toon filters
Sluit filters

Vijverdorp - Type Waterlelie

België, Vlaanderen, Rekem-Lanaken

  • Happy Home
Al vanaf:
€329,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vijverdorp - Type Waterlelie

Uw comfortabele villa, met uitzicht over het meer, ligt op een rustig park met veel bos. Een park waarop diverse visvijvers zijn, een restaurant waar u heerlijk uit eten kunt gaan en het heeft een eigen meer met zandstrand wat exclusief is voor het park.
Uw villa heeft 2 slaapkamers op de bovenverdieping , de badkamer en apart toilet zijn beneden. De (gel) sfeerhaard zorgt voor een rustgevende vlammenspel tijdens de lekkere rustgevende leesavonden.



Uw villa ligt aan de rand van het natuurgebied De Hoge Kempen, wat met zijn speciale toegangspoorten u laat genieten van prachtige heidevelden en in de zomer verkoelende bossen. Op een steenworp van uw park ligt over de grens Maastricht met zijn gezellige Vrijthof en Sint-Servaas brug over de rivier. In Maastricht moet u ook zeker de rivier kades bezoeken met zijn prachtige uitzichten op de breed stromende Maas. In België, in de buurt van Maasmechelen/Eisden, zijn nog steeds de schachtblokken van de oude steenkolenmijn te zien die in het landschap boven alles uit steken.


Door De Hoge Kempen rijd de toeristische trein Het Kolenspoor over het oude spoor van Spoorlijn 21B die vroeger de Limburgse mijnen verbond met het Belgische treinnetwerk. De omgeving van uw villa is uitstekend geschikt om te fietsen en wandelen. Er is ruim 2000 km aan fietspaden te vinden in Belgisch Limburg. In de buurt van uw park ligt de plaats Genk die iedere zondag in de zomervakantie een rommelmarkt heeft genaamd Limburgse Zondagsmarkt.Ook Hasselt, wat iets verder weg ligt, heeft zijn bezienswaardigheden. Hasselt heeft een rijke jenever historie en bezit een Jenever Museum maar ook een Mode museum.



Uw villa ligt in een gebied waar een overvloed aan natuur, cultuur en historie voorhanden is. Laat u daarom overdonderen door het vakantie plezier en prachtige natuur die deze villa u bied.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design