Toon filters
Sluit filters

Vijverdorp- Type Zwaan

België, Vlaanderen, Rekem-Lanaken

  • Happy Home
Al vanaf:
€314,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vijverdorp- Type Zwaan

Uw riet gedekte villa bevind zich op een heerlijk rustig en van bossen voorzien park.

Naast de gezamenlijk speeltuin heeft het park ook een, exclusief voor het park toegankelijk, meer met zandstrand om te zwemmen en diverse visvijvers. Wilt u uit eten? Op het park is een restaurant met uitzicht over het meer. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin op het park.



De Hoge Kempen, het beschermde natuurgebied waar het villa park aan grenst, is bijzonder geschikt om te fietsen en wandelen. Ook buiten dit natuurgebied is fietsen geen probleem, Belgisch Limburg telt meer als 2000 km fietspaden. De toegangspoorten tot De Hoge Kempen zijn speciaal voor het natuurgebied gebouwd.



Ook aan bezienswaardigheden heeft de regio veel te bieden. Lanaken met het Kasteel Pietersheim, Heidemolen met een watermolen in de Molenbeek, een aftakking is van de Asbeek. Even over de grens natuurlijk Maastricht met zijn Maas kaden, die u laten genieten van vergezichten over de rivier, en het oergezellige Vrijthof. Wat verder weg in België liggen de steden Genk en Hasselt die ook zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Hasselt heeft onder andere een Jenever en Mode museum.



Deze villa ligt in een prachtige omgeving die alles aan cultuur en natuur te bieden heeft. Kom heerlijk tot rust in Belgisch Limburg.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design