Toon filters
Sluit filters

Sonnevijver Vijverdorp-Waterl.

België, Vlaanderen, Rekem-Lanaken

  • Happy Home
Al vanaf:
€314,-
Bekijk Aanbod

Informatie Sonnevijver Vijverdorp-Waterl.

Het rustige en bosrijke park, waar uw prachtige villa op staat, bied alle faciliteiten.

Uw villa is warm, modern, stijlvol en met veel aandacht ingericht en heeft in de woonkamer een openhaard voor gezellige avonden bij het zacht knisperende haardvuur. U kunt op het park vissen in de visvijvers, lekker zwemmen in het exclusief voor dit park beschikbare meer met zandstrand of heerlijk uit eten in het restaurant met uitzicht op het meer. Ook de kinderen kunnen zich uitleven in de gezamenlijke speeltuin.



De omgeving van het park heeft ongekende fiets en wandel mogelijkheden. Belgisch Limburg heeft maar liefst 2000 km aan fietspaden! Gaat u fietsen in De Hoge Kempen, let u dan op de toegangspoort tot dit natuurschoon. Deze vind u bij iedere ingang en zijn speciaal voor de prachtige natuurgebied gebouwd. Een natuurgebied wat rijk is aan bossen en prachtig paars kleurende heide.
Natuurlijk kunt u even de grens over wippen en een bezoek brengen aan Maastricht met zijn prachtige kades met uitzicht over de traag voorbij stromende rivier de Maas.



In België zijn diverse plaatsen te bezoeken. Genk bekend om zijn steenkoolmijnen, heeft op het voormalige mijn site van Winterslag een cultureel centrum waar de geschiedenis van Genk uitgebeeld wordt, o.a. in een bioscoop. Hasselt, met het Borrelmanneke op de hoek van de Maastrichterstraat en Sint-Jozefstraat, heeft een rijke cultuur en staat bekend om zijn jenevers. De jenever geschiedenis is ook te zien in het Jenever Museum. Dames zullen graag een bezoek brengen aan het Mode Museum. De jonge gezinsleden kunnen zich vermaken tijdens de stripmurenroute, met grote afbeeldingen van Belgische stripfiguren.



Of u nu gek bent op stripfiguren, bossen, prachtige heide, fietsen of wandelen, deze villa is gewoon die prachtige plek van waaruit u Belgisch Limburg kunt verkennen.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design