Toon filters
Sluit filters

Zonnedorp

Belgiƫ, Vlaanderen, Rekem-Lanaken

  • Happy Home
Al vanaf:
€264,-
Bekijk Aanbod

Informatie Zonnedorp

Dit sfeervol en verzorgd ingerichte vakantiehuis ligt op een rustig vakantiepark vlakbij Lanaken en op steenworp afstand van Maastricht. In de woonkamer van de vakantiewoning vindt u een bijzondere Zuid-Afrikaanse houtkachel waarmee u het huis aangenaam kunt verwarmen. U bereikt de bovenverdieping van het huis via een steile trap. Het huis staat op een ruim perceel en het gemeubileerde terras nodigt uit tot heerlijke lange dagen buiten genieten.


Op het vakantiepark kunt u op de warme dagen liggen aan het meer op het zandstrand of de ligweide. Het meer is exclusief voor parkgasten. Tevens kunt u vissen in een van visvijvers en is er voor de kinderen een gezamenlijke speeltuin. Vanaf het restaurant op het park heeft u een mooi uitzicht op het meer.


Buiten het vakantiepark is ook genoeg te doen; Fiets bijvoorbeeld over een van 2000 km aan fietspaden in Belgisch Limburg, bezoek de Ardennen of de Eifel of het Nationaal Park Hoge Kempen dat grenst aan het vakantiepark. Maastricht is zeer dichtbij en daar kunt u gezellig winkelen, dineren, op terrasjes zitten en uitgaan.

Populair in Belgiƫ

Ontwikkeld door Luv Design