Toon filters
Sluit filters

Azur

België, Ardennen, Büllingen

  • Happy Home
Al vanaf:
€783,-
Bekijk Aanbod

Informatie Azur

Vakantiehuis Azur is een riante vrijstaande villa, omringd door prachtige natuur, in het dorpje Honsfeld. De villa is uitermate geschikt voor een vakantie met de hele familie of voor grotere groepen. Iedere ruimte ademt zijn eigen persoonlijke sfeer uit. Er is in villa Azur ook een ruime werkkamer met bureau, zitgedeelte en computer met gratis internet. De woonkamer beschikt over stoelen en banken die makkelijk te verplaatsen zijn om met de hele familie televisie te kijken. Dit komt ook van pas als u de ruimte zakelijk wilt gebruiken voor bijvoorbeeld een vergadering of presentaties.



Grote deuren in het prachtig ingerichte eetgedeelte zorgen ervoor dat het terras, met riante tuintafel, een verlengstuk van de woonruimte wordt, zeker ook door de twee grote barbecues die uitnodigen tot het optimaal ervaren van het echte luxe buitenleven. In de villa kunt u actief bezig zijn met fitness, darts, tafeltennis of (pool)biljarten. Ruimte, rust en privacy is wat deze villa uitademt.



Uw vakantievilla staat in een van de bekendste gebieden van de Benelux, waar het heerlijk vakantie vieren is. Bezienswaardigheden in de omgeving zijn er genoeg. Malmedy met zijn Brouwerij van Brasserie Bellevaux, Plopsaland Coo, zoo in Hellenthal (ideaal voor ouders met kinderen), indoor karten in Grüfflingen of het circuit van Francorchamps. Wandelaars kunnen volop genieten in het natuurpark de Hoge Venen die voor een groot gedeelte tot de Ardennen behoren en voor een klein gedeelte tot de Eifel.

Kom naar Büllingen in Wallonië en laat u verrassen door deze prachtige villa.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design