Toon filters
Sluit filters

Mackels

België, Ardennen, Büllingen

  • Happy Home
Al vanaf:
€239,-
Bekijk Aanbod

Informatie Mackels

In het dorpje Wirtzfeld, vlakbij de grens met Duitsland, ligt op de tweede etage dit verzorgde appartement. De keuken is van diverse gemakken voorzien zoals een oven, vaatwasser, magnetron. Er is een aparte recreatieruimte. U bereikt het appartement via de gemeenschappelijke hal. De gemeenschappelijke, grote tuin heeft diverse speeltoestellen waaronder een wip, tafeltennistafel, schommel en wip. Er is een balkon van 24 m2. Op de begane grond is er een extra ruimte (70 m2) voor een feest of vergaderingen op aanvraag te huur. Dit appartement is ook te boeken voor 15 personen, zie ook woningcode BLU009.




Bij het nabij gelegen (800 m) hotel Drosson is gebruik van het binnenzwembad mogelijk tegen een vergoeding van 5 euro per persoon. Dit is inclusief een drankje. In de winterperiode is langlaufen is al mogelijk op 100 meter van het appartement.



Op slechts 2 km afstand van uw appartement ligt het stuwmeer van Butgenbach, waar het heerlijk spetteren en spelen is. Leuke plaatsen in de omgeving om te bezoeken zijn onder andere St. Vith en het abdij vorstendom Malmedy ? Stavelot. In het dorpje Bellevaux kunt u een brouwerij met proeflokaal bezoeken. Ook het dorpje Monschau is, zeker in de kersttijd, een aanrader.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design