Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Büllingen (Blu005)

België, Ardennen, Büllingen

  • Happy Home
Al vanaf:
€296,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Büllingen (Blu005)

Dit knus ingerichte appartement, geschikt voor 12 personen, ligt in Büllingen. Dit is een Duitstalige gemeente in Belgische Eifel. Het vakantiehuis ligt op een rustige plek, op 5 km van het meer van Bütgenbach. Dit stuwmeer bevindt zich op de rand van het gebied De Hoge Venen. Watersporters kunnen hier hun hart ophalen. Een heerlijke wandeling rondom het meer is een aanrader.



Het appartement ligt op de begane grond en heeft een grote woonkeuken met zitgelegenheid en tv. U beschikt over maar liefst 4 badkamers waarvan 1 met bad en de overige 3 met douche. Er is voldoende slaapmogelijkheid in de vijf slaapkamers. De keuken is voorzien van een magnetron, oven en vaatwasser. U kunt gebruik maken van een grote tuin die geheel omheind is.



Dit vakantiehuis ligt in een zeer veelzijdige omgeving voor het maken van uitstapjes. Op korte afstand bereikt u de grens met Duitsland en Luxemburg. Breng eens een bezoek aan Monschau in Duitsland, gelegen op circa 22 km. Monschau ligt in de Eifel en heeft veel te bieden. U vindt hier vele winkels, restaurants, typisch Duitse vakwerkhuizen en natuurlijk de burcht Burg Monschau.

Wilt u net als de F1 coureurs rijden over het circuit van Francorchamps dan is dit zeker een aanrader. Maar ook Luxemburg ligt op korte afstand en heeft leuke mogelijkheden voor dagjes uit.



De verhuurder heeft tevens een hotel dat op 3 kilometer van dit vakantiehuis ligt. U kunt hier gratis gebruik maken van het binnenzwembad. Ook kunt u hier gratis waterfietsen of (tegen betaling) kegelen en vissen. De omgeving leent zich prima voor een fietstocht. Op aanvraag zijn er twee E-bikes te huur.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design