Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Vresse Sur Semois (Bna002)

België, Ardennen, Vresse Sur Semois

  • Happy Home
Al vanaf:
€248,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Vresse Sur Semois (Bna002)

Dit vakantiehuis ligt in Vresse Sur Semoi, een gemeente in de provincie Namen. Het ligt op 200 meter van het centrum van het dorpje Bohan. Het huis is van alle praktische gemakken voorzien, zoals een afwasmachine, wasmachine en wasdroger. Het huis is authentiek ingericht en beschikt ook over een piano waar u gebruik van mag maken. In de avond kunt u gezellig rond de houtkachel genieten van bijvoorbeeld een heerlijk glas Belgisch bier of een kop koffie. De serre van de woning kunt u alleen buitenom bereiken. U kunt dan meteen doorlopen naar de tuin die een groot overdekt terras heeft van 30 m². De bedden zijn 200 x 140 cm, en 200 x 200 cm.


Vresse Sur Semoi is de enige gemeente in België waar het Champenois gesproken wordt. Dit is een officiële, regionale taal. In de omgeving van uw vakantiehuis kunt u veel mogelijkheden vinden voor verschillende sporten zoals, wandelen, kajakken en mountainbiken. Voor de kajakliefhebbers is er zelfs een tocht mogelijk naar Frankrijk.

Houdt u van cultuur, dan is er in de omgeving ook genoeg te doen. U kunt bijvoorbeeld het kasteel en het middeleeuws museum bezoeken in Bouillon, op 30km van uw vakantiewoning. Een andere mogelijkheid is de "Chemin de fer à vapeur des trois vallées". Deze stoomtrein van de drie valleien rijdt van Mariënburg naar Treignes. Ook de grotten van Han zijn een aanrader.


In het vakantiehuis zijn geen jeugdgroepen toegestaan onder de 23 jaar.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design