Toon filters
Sluit filters

Sonnevijver Vijverdorp-Waterl.

België, Vlaanderen, Rekem-Lanaken

  • Happy Home
Al vanaf:
€263,-
Bekijk Aanbod

Informatie Sonnevijver Vijverdorp-Waterl.

Heerlijke villa, ruim en stijlvol ingericht, met zonterras én eigen sauna. De openhaard in de sfeervolle woonkamer zorgt voor die overbekende knusse gezellige avonden. De villa ligt op een bosrijk en lekker rustig park. Het park heeft een gezamenlijk speeltuin, visvijvers en een meer met lekker zandstrand. Ook lekker uit eten kunt u op het park in het restaurant met prachtig uitzicht op het meer. Het park grenst aan het bos en heide rijke De Hoge Kempen, een beschermd natuurgebied.



De regio en Hoge Kempen zijn ideaal voor wandelaars en fietsers. Er is maar liefst ruim 2000 km aan fietspad in de regio. En de villa heeft 2 fietsen met een kinderstoeltje om al toerend de omgeving te verkennen. Als u op de Hoge Kempen gaat fietsen, let u dan op de toegangspoort van het natuurgebied. Iedere ingangspoort tot dit gebied zijn speciaal gebouwd voor dit park. In het natuurgebied is ook een bezoekerscentrum en kunt u de Menhir van de Mechelse Heide bekijken.



In de omgeving kunt u Maastricht bezoeken, welke net over de grens ligt, Genk of Hasselt. Hasselt heeft (voor de heren?) een Jenever Museum, met jenever recept uit 1495, uiteraard een proeflokaal en museumshop. Voor de dames is het Mode Museum waarschijnlijk een aantrekkelijke doel om te bezoeken. Wat u ook zoekt, de regio is rijk aan historie en bezienswaardigheden.



Deze villa is de ideale plek om een zalige vakantie te vieren en prima locatie om van de unieke natuur van Belgisch Limburg te genieten.

Populair in België

Ontwikkeld door Luv Design