Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Hallschag (Dei947)

Duitsland, Eifel/vulkaneifel, Hallschag

  • Happy Home
Al vanaf:
€399,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Hallschag (Dei947)

Vakantiewoning Henny is rustig gelegen in het dorpje Hallschlag wat aan de Duits/Belgische grens ligt en bekend staat bij natuurliefhebbers. De vriendelijke eigenaren hebben het huis goedverzorgd ingericht.
U bewoont de begane grond waar twee slaapkamers, de badkamer (met bad) zich bevinden. Ook zijn hier de woonkamer en compleet ingerichte keuken. Buiten heeft u de beschikking over een terras waar u nagenoeg de hele dag van de zon kunt genieten.
Zodra u de voordeur uitloopt zijn er tal van mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Zo is er in de buurt een groot zwemmeer en de vulkaanttuin van Steffeln. Maar ook de spectaculaire roofvogelshow van wildpark Hellenthal zijn zeker de moeite waard. Ook voor mountainbikers zijn er tal van routes door het mooie vulkaanlandschap. Voor de minder sportieve mensen zijn de voormalige spoorbanen ideaal om te befietsen met de vele viaducten en tunnels alsnog een ware beleving. In de winter kunt tevens skiën in het nabij gelegen "Weißer Stein" en "Schwarzer Mann".Gezien de centrale ligging van Hallschlag zit u snel in Belgie en Luxemburg. Ook steden als Trier en Aachen zijn goed bereikbaar. Kortom in vakantiehuis Henny heeft u een goede start voor een heerlijke vakantie.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design