Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Insel Poel (Dmk281)

Duitsland, Mecklenburg-Vorpommern, Insel Poel

  • Happy Home
Al vanaf:
€325,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Insel Poel (Dmk281)

In een van de mooiste plaatsen aan de Oostzee bieden wij u deze vakantiewoningen aan. In Gollwitz op Poel, het 'zuidelijkste eiland van scandinaviƫ'. Deze woningen bieden u gedeeltelijk zicht op de Oostzee, zijn ca 200 m van het strand en ideaal voor gezinnen met kinderen. Door zijn verdekte ligging en zeer goede waterkwaliteit is dit het 'geheim' van dit eiland. Door de aanwezige zandbanken is het strand zeer kindvriendelijk. Schitterende wandelingen, op de fiets het eiland verkennen of een dagje naar Wismar, Rostock of Schwerin zijn maar een paar mogelijkheden. U kunt in alle woningen uw huisdier meenemen en in de buurt is ook een hondenstrand.
De woningen horen bij een vakantiepark en hebben allemaal een satelliet televisie, keukenblok en electrische kachel. Bijna elke woning heeft een terras of balkon. De slaapmogelijkheid in de woonkamer is een slaapbank.

Extra's die tegen een vergoeding bij de receptie geboekt kunnen worden: broodjesservice in het hoogseizoen, fietsverhuur (ook electrische fietsen/-caddies), tafel-/bedlinnenhuur, kinderstoel/kinderbed, uitstapjes en transfer.

Eindschoonmaak en energiekosten zijn ter paatse te voldoen.
Op het grondstuk is een gratis parkeerplaats.

Zie ook DMK282-292, 295-298.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design