Toon filters
Sluit filters

Aquamagis, Typ 2

Duitsland, Sauerland, Aquamagis/Plettenberg

  • Happy Home
Al vanaf:
€470,-
Bekijk Aanbod

Informatie Aquamagis, Typ 2

In de prachtige Duitse vakantieregio Sauerland staat dit vrijstaande vakantiehuis. Deze vijf-sterren accommodatie is gezellig en uitermate comfortabel ingericht. Op de begane grond vindt u de open keuken die van alle gemakken is voorzien, sfeervolle woonkamer, slaapkamer met een tweepersoonsbed en de badkamer. Op de 1e verdieping vindt u nog een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een extra uitschuifbed.De vloerverwarming zorgt voor een heerlijk, aangenaam woonklimaat.



Draadloos internet en een barbecue ontbreken niet en dragen bij aan nog meer vakantieplezier. Ook mag u 2 honden meenemen.



Bovendien heeft u gratis toegang tot het water- en wellnesspark AquaMagis. Er zijn diverse glijbanen, heerlijke zwembaden (waaronder een golfslagbad) en nog veel meer. Ook kunt u, tegen een kleine vergoeding, gebruik maken van de sauna en fitnessruimte.



Ter plaatse kunt u een barbecuepakket bestellen. Ook worden er georganiseerde reizen, ia naar kasteel Altena en een brouwerij tour, aangeboden. Op korte afstand van uw accommodatie vindt u de rivier de Lenne, waar u heerlijk kunt wandelen en lange fietstochten kunt ondernemen. In de winter vindt u in de omgeving diverse skipistes.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design