Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Kirchheim/Hessen (Dhe155)

Duitsland, Hessisches Bergland, Kirchheim/Hessen

  • Happy Home
Al vanaf:
€141,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Kirchheim/Hessen (Dhe155)

Deze accommodatie is gelegen op een vakantiehuispark in het Noord Hessische bergland. De percelen waar de vakantiehuizen op zijn gelegen hebben allemaal een eigen grasveld, de inrichting is modern en comfortabel. In het park is een groot recreatieaanbod (gedeeltelijk tegen betaling ter plaatse). Zo kunt u tennissen, badmintonnen , volleyballen, beach-volleyballen, voetballen en tafeltennissen. Maar er zijn ook kegelbanen, een midgetgolfbaan, een fitnessruimte met een trim-je-fit pad, speeltuinen en op het meer bij het park kunt u gebruik maken van de wakeboard- en waterskivoorziening. In het meer mag ook gezwommen en gevist worden. Het hotel ter plaatse nodigt u al HappyHome gast uit om met korting gebruik te maken van de sauna en het binnenzwembad of met een korting te komen genieten van het ontbijt- dan wel dinerbuffet. Op ca 4 km is een golfbaan waar u, als HappyHome gast, voor een gunstig tarief kunt golfen. Ter plaatse is fietsverhuur.

Ingeklemd tussen het Knüllbos en het Fuldadal ligt in het Noordhessische bergland het roodkapje land. De naam verwijst naar de geboorteplaats van de gebroeders Grimm en is onderdeel van de Duitse sprookjesstraat. Diverse mooie, goed onderhouden wandel- en fietspaden nodigen uit tot het bezichtigen van cultuur en natuur. Zo is eer een fietspad "roodkapje land", het Schwalm fietspad en het Fulda fietspad. Kenmerkend voor het roodkapje land zijn de diverse musea die u een goede indruk geven van de geschiedenis van het land en zijn bijzonderheden. Een echte aanrader is het, op 15 km gelegen, Bad Hersfeld. Hier vindt u mooie vakwerkhuizen, een oude binnenstad maar ook veel cultuur-, kuur- en recreatiemogelijkheden. De stiftsruïne is de grootste romeinse basiliek ten noorden van de Alpen en tegenwoordig zelfs de grootste romeinse kerkruïne van de wereld.

Een aantal accommodaties bieden internet aan. Bij het hotel op het terrein en bij het servicekantoor ter plaats is het mogelijk om tegen een vergoeding gebruik te maken van internet.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design