Toon filters
Sluit filters

Aquamagis, Typ 2

Duitsland, Sauerland, Aquamagis/Plettenberg

  • Happy Home
Al vanaf:
€508,-
Bekijk Aanbod

Informatie Aquamagis, Typ 2

Dit luxe, 5-persoons geschakelde vakantiehuis ligt in het plaatsje Pelttenberg in Sauerland. De inrichting is ruim en modern. De open keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een magnetron en afwasmachine. Er is een draadloze internetverbinding beschikbaar en er zijn 2 honden toegestaan.



Er zijn twee ruime slaapkamers. De slaapkamer op de 1e verdieping heeft 2 aparte bedden en bovendien nog een uitschuifbaar bed op wieltjes. In de slaapkamer op de begane grond staat een ruim tweepersoonsbed. De vloerverwarming zorgt voor een heerlijk, aangenaam klimaat.



Deze vakantiewoning ligt op vakantiepark AquaMagis. Dit activiteiten- en wellnesspark biedt vermaak voor jong en oud, ongeacht wat voor weer het buiten is. Er zijn diverse glijbanen, zwembaden, sauna's en fitnessruimtes. Op het park kunt u diverse diensten bestellen, zoals ontbijtservice, boodschappenservice en barbecuepakketten. Aan het vakantiepark vindt u de rivier de Lenne, een zijrivier van de Ruhr. U kunt hier een gedeelte van de in totaal 142 lange fietsroute Lenneroute volgen.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design