Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Extertal-Rott (Dwe118)

Duitsland, Weserbergland, Extertal-Rott

  • Happy Home
Al vanaf:
€479,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Extertal-Rott (Dwe118)

Zoekt u ontspanning en wilt u bijkomen van de alledaagse drukte maar toch ook actief bezig zijn? Dan bent u hier aan het goede adres! Dit vakantiehuis staat in een schitterende landelijke omgeving ver van het doorgaande verkeer maar toch makkelijk te bereiken aangezien het slechts 17 km van de A2 is gelegen.
Of u met twee personen gaat, met de hele familie en hond of met vrienden, dit huis scandinavische stijl zal u vast bevallen. Het vakantiehuis heeft de beschikking over 4 kamers. Een grote woon-/eetkamer, 3 slaapkamers, een goed ingerichte keuken, een badkamer en voor de ontspanning een sauna.
Als gast in dit vakantiepark heeft u de mogelijkheid om zonder kosten gebruik te maken van de volgende voorzieningen: midgetgolfbaan, 2 tennisbanen, tafeltennis en internet in het receptiegebouw. Gelieve bij de receptie de daar aanwezige lijst in te vullen en op de gereserveerde tijd de rackets meteen bij de receptie op te halen.
Hier heeft u de perfecte locatie om veel te ondernemen en een groot recreatieaanbod. Het vakantiepark Extertal ligt aan de rand van een beschermd natuurgebied gelegen en omringd door bossen, velden en weide en een mooi startpunt voor het maken van wandelingen en fietstochten.

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design