Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Le Chalard (Fsh003)

Frankrijk, Dordogne & Limousin, Le Chalard

  • Happy Home
Al vanaf:
€699,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Le Chalard (Fsh003)

Vlakbij het plaatsje Le Chalard, in het departement Haute-Vienne, staat deze vakantiewoning met privézwembad. Het vakantiehuis bestaat uit een hoofdwoning en een bijgebouw, gescheiden door een deels onverhard erf en het zwembad.


Beide gebouwen zijn gerenoveerd met behoud van sfeerverhogende, authentieke details. Er is ruimte genoeg voor 9 personen. In de gezellige woonkamer staat een houtkachel. Er zijn 5 slaapkamers en 4 badkamers. Een slaapkamer heeft een eigen badkamer. Op zolder is een speelkamer met een pouletafel. Ook is hier een slaapzolder met matrassen voor kinderen.



Uw boodschappen kunt u doen in de plaats Ladignac-le-Long, op slecht 5 minuten rijden. Op 4 km afstand van uw woning vindt u een recreatiemeer, met strandje en speeltuin. Een leuke plaats om te bezoeken is Saint-Yrieix-la-Perche. Hier kunt u de Tour du Plô, een 12e-eeuwse donjon bezichtigen en de kerk van Saint-Yrieix, die gedeeltelijk uit de 12e en de 13e eeuw komt. Of nog wat verder weg gelegen Limoges, bekent om het porselein en emaille.

Populair in Frankrijk

Ontwikkeld door Luv Design