Toon filters
Sluit filters

Villa Torre Del Cozzoverro

Italië, Sicilië, Modica, Ragusa

  • Happy Home
Al vanaf:
€3.715,-
Bekijk Aanbod

Informatie Villa Torre Del Cozzoverro

Boerderij Torre del Cozzoverro is een oude en schilderachtige boerderij uit de achttiende eeuw, gelegen op een rustige locatie op het plattenland, op slechts 8 km van Modica.
Een onverharde weg leidt u door het landgoed, de heuvel op naar de boerderij. Vanuit de vakantiewoning heeft u een betoverend uitzicht: tarwevelden, johannesbroodbomen, stenen muurtjes en in de verte op de achtergrond de blauwe zee bij het Vendicari Natuurgebied. Vakantieboerderij Torre del Cozzoverro is onlangs geheel gerenoveerd en heeft zijn oorspronkelijke charme hervonden. Het landgoed bestaat uit een hoofdgebouw (350 m2) en een aangrenzende uitkijktoren (100 m2).
In het hoofgebouw (alleen begane grond) bevinden zich een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers met tweepers. bedden, 1 slaapkamer met 2 éénpers. bedden en 3 badkamers. In het aangrenzende gebouw bevinden zich op de begane grond een woonkamer, keuken, eetkamer en badkamer. Op de eerste etage van het aangrenzende gebouw bevindt zich 1 slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 slaapkamer met 2 éénpers. bedden en een badkamer. In de goed onderhouden tuin, bevindt zich een zwembad met water massage stralen, omgeven door een houten terras met kleedkamers en douche gelegenheid. Bijzonder mooi is de binnen plaats met tuinmeubelen, geplaveid met lokale natuurstenen tegels. Hier bevindt zich het tweede en kleinere zwembad. De kamers zijn ruim en sfeervol ingericht. Een balken plafond, een imposante openhaard in de woonkamer, smeedijzeren bedden, warme terracotta getinte plavuizen, dit alles benadrukken het rustieke karakter en de smaakvolle inrichting van de vakantiewoning. Door de verborgen ligging van Torre del Cozzoverro is uw privacy volledig gewaarborgd. In de omgeving valt genoeg te ontdekken: het platteland met zijn weidse uitzichten, de indrukwekkende barokke architectuur, de kerk van San Giorgio met zijn 250 treden, of de vele traditionele lokale festiviteiten in de lente en zomer. Dit is de onweerstaanbare aantrekkingskracht van Modica, een lieflijk stadje 15 km van Ragusa. Vakantiegangers die de voorkeur aan geven een zandstrand, kunnen 18 km verderop naar de heldere blauwe zee bij Vendicari rijden. Vanuit deze ideale uitgangsplek kunt u tochtjes maken naar: Pozzallo (15 km), Siracusa en Ortigia (60 km), Caltagirone (70 km), Etna (130 km) en voor de liefhebbers van het oude Griekenland is Selinunte (230 km) een echte aanrader. Boerderij Torre del Cozzoverro is een prachtige Siciliaanse woning, waar u comfort, rust en privacy zult vinden.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design