Toon filters
Sluit filters

Villa Floridia

Italië, Sicilië, Siracusa

  • Happy Home
Al vanaf:
€3.495,-
Bekijk Aanbod

Informatie Villa Floridia

Villa Floridia is een luxe villa met privé zwembad, gelegen op 10 km van Siracuse, één van de meest aantrekkelijke oude Griekse steden van Sicilië.
Uw vakantiewoning Floridia is eigentijds en eco-vriendelijk ontworpen. De woning is uitgerust met energie besparende maatregelen, zoals onder andere zonnepanelen.
Uw vakantiewoning Floridia is verdeeld over 2 vloeren, één iets verhoogde verdiepingsvloer en één normaal gelegen verdiepingsvloer. De iets verhoogde vloer is via een trappetje met 7 treden te bereiken. In het verhoogde gedeelte bevinden zich een woonkamer, keuken, eetkamer, badkamer en 4 slaapkamers met elk een eigen badkamer. In het normale gedeelte bevinden zich een woonkamer, keuken, 2 badkamers, 2 slaapkamers en een TV-ruimte met thuis bioscoop.
Kortom, villa Floridia is ideaal geschikt voor een grote familie of een groep vrienden.
Vakantiewoning Floridia vormt de ideale basis om het zuid oosten van Sicilië te ontdekken. Van het Unesco wereld erfgoed gebied, tot Siracusa (10 km), tot Val di Noto (40 km) tot de natuur reservaten van Cavagrande en Vendicari (50 km). Een culinair bezoek aan Avola (30 km) is zeer zeker een aanrader. Hier groeien veel amandelen, het hoofd ingrediënt van populaire desserts als cassata en granite (typische ijs gerechten uit Sicilië). Het prachtige zandstrand van Fontane Bianche ligt op slechts 14 km afstand.
Villa Floridia is een prachtige, moderne villa met oog voor modern design en comfortabel ingericht en omgeven door het rustige platteland, u kunt hier in alle rust en privacy genieten van vakantie.
Korting: Indien u deze woning boekt met maximaal 8 personen geldt een korting van 20% per week op uw verblijf. Graag aangeven bij boeken, deze korting dient nog handmatig verwerkt te worden.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design