Toon filters
Sluit filters

Appartement Residence Alice

Italiƫ, Trentino, Celledizzo, Val Di Pejo

  • Happy Home
Al vanaf:
€380,-
Bekijk Aanbod

Informatie Appartement Residence Alice

Residence Alice ligt op een mooie, zonnige plek op 1100 m in vlakbij het dorpje Celledizzo in de Val di Pejo, slechts 21 km ten westen van Male, de hoofdstad van de Val di Sole. De Residence biedt u een prachtig uitzicht over de belangrijkste bergtoppen van de vallei, genaamd Cevedale, Vioz en San Matteo, zeker bekend onder de liefhebbers van grote hoogtes. De woning is recent gerenoveerd en verbouwd tot twaalf comfortabele appartementen en heeft de beschikking over een lift.
Uw appartement bevindt zich op de eerste of tweede etage. Het appartement op de tweede etage beschikt over een slaapkamer met houten dak. Buiten is een gemeenschappelijke tuin met barbecue. Binnen een kilometer zijn verschillende faciliteiten en restaurants. Andrea, de eigenaar, geeft u graag suggesties voor uw fietsroutes. Ook zijn er veel mogelijkheden om te wandelen en te (rots)klimmen, de Brenta Dolomieten zijn een populaire bestemming door de verscheidenheid aan paden en routes. Jaarlijks worden er vele activiteiten in de omgeving georganiseerd, deze bieden u de mogelijkheid om een actieve dag af te wisselen met een dag vol ontspanning. Voor winkelen is Madonna di Campiglio de juiste bestemming, het is een heel mooi dorp gelegen op 1550 m in een prachtige vallei. De Residence Alice is een ideale bestemming voor koppels en gezinnen op zoek zijn naar een vakantie midden in de natuur, maar toch dichtbij verschillende faciliteiten in een van de mooiste landschappen van de Val di Sole.
Speciale aanbiedingen voor ski weken: verblijf + 6 dagen skipas Superskirama voor een speciale prijs! Neem contact op voor meer informatie en een prijsopgave!

Populair in Italiƫ

Ontwikkeld door Luv Design