Toon filters
Sluit filters

Villa Erice

Italië, Sicilië, Paceco, Trapani

  • Happy Home
Al vanaf:
€2.065,-
Bekijk Aanbod

Informatie Villa Erice

De prachtige exclusieve Villa Erice mèt privé zwembad ligt 8 km ten zuiden van Trapani, een geliefde vakantieplaats op het eiland Sicilië.
Naast het grote aantal historische en archeologische plekken in de omgeving zijn de volgende plaatsen ook op korte afstand bereikbaar: Erice, Marsala and Trapani (vanwaar u naar de Egadi eilanden kunt varen). Andere interessante, maar iets verder gelegen, excursies die u kunt maken gaan naar onder andere het eiland Mozia, de zoutpannen en de tempels van Segesta. De stranden Marsala, San Vito Lo Capo en het Zingaro natuurgebied staan synoniem voor onvergetelijke dagen aan de kust. Villa Erice is omringd door grote terrassen waarvandaan u prachtige uitzichten heeft over het omringende landschap van Erice tot de zoutpannen en van de kust tot de Egadi eilanden. De weelderige tuin is voorzien van olijf- en citroenbomen en meditteraanse planten. De woning zelf is recentelijk gerenoveerd waarbij traditionele details bewaard zijn gebleven. Door de combinatie van alle moderne gemakken met de authentieke inrichting proeft u de sfeer van oud Sicilië.
Op de begane grond bevindt zich onder andere een ruime woonkamer, studeerkamer, eetkamer, badkamer en een goed uitgeruste keuken. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers, elk voorzien van een eigen en suite badkamer. Middels een kleine trap bereikt u via een kleine zithoek een volgende slaapkamer met een frans bed (120 cm). Villa Erice is een ideaal vakantieverblijf voor families of een groep vrienden die op zoek zijn naar een rustige vakantieplek met tevens de mogelijkheid de charme van het prachtige eiland te ontdekken.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design