Toon filters
Sluit filters

Appartement Daniela

Italië, Trentino, Cogolo

  • Happy Home
Al vanaf:
€385,-
Bekijk Aanbod

Informatie Appartement Daniela

Het vakantiehuis Daniela is een typische alphine woning gelegen op 1170 meter hoogte in een zonnige en rustige omgeving van het prachtige Peio-vallei, op slechts een kort loopafstand van het centrum van Cogolo en op 23 km ten westen van Malè, wat de belangrijkste stad van Val di Sole is. De omringende natuur met de majestueuze bedekte bergtoppen met sneeuw en de royale groen van het Nationale Park Stelvio biedt u schilderachtige landschappen, zowel in de zomer als in de winter.
Op ongeveer 300 meter vindt u de skiliften, een speciale ski-helling voor jonge kinderen(met een eigen skilift, een skischool kamp en een sneeuw speeltuin), een ijsbaan en een boogschietbaan. Het huis is een ideale beginnend punt om op pad te gaan in de vele fantastische wandelpaden in het Nationale Park Stelvio en ook om de verscheidenheid van ecologische en culturele bezienswaardigheden te bezoeken die de vallei van Peio een van de parels van de regio Trentino maakt. In de winter zijn de Peio, Folgarida ? Marilleva, Madonna di Campiglio en Passo del Tonale skigebieden allemaal met elkaar verbonden door een gratis busdienst.
Het vakantiehuis Daniela is verdeeld in 5 comfortabele appartementen en ingericht in een traditionele Trentino stijl. Alle appartementen beschikken over gratis Wi-Fi. Een van de appartementen wordt bewoond door de familie Pegolotti, die blij zal zijn om u te verwelkomen. De woning is omgeven door een grote tuin met tafels en ligstoelen; de perfecte plek om te genieten van ontspannende momenten. In de moestuin kunt u uw eigen seizoen gerechten plukken en van ze genieten met een barbecue diner. Voor elk appartement is er een parkeerplaats in de garage voorzien en in de winter kunt u uw skiuitrusting opslaan in de berging voor ski?s. Het vakantiehuis Daniela biedt een comfortabel verblijf in een rustig gedeelte van het prachtige dorp in de Peio vallei.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design