Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis Mas Di Zonadi

Italië, Trentino, San Bernardo, Val Di Rabbi

  • Happy Home
Al vanaf:
€1.615,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis Mas Di Zonadi

Het vakantiehuis Mas dei Zonadi is een chalet gelegen op 1115 meter boven de zeespiegel in een zonnige en rustige omgeving van de prachtige Rabbi-vallei, op slechts 1 km van San Bernardo, waar u de belangrijkste voorzieningen vindt die u nodig heeft tijdens uw verblijf. De woning is gelegen op 10 km ten noord- westen van Malè, dat is de belangrijkste stad van de Val di Sole ( Sun Valley ). U verblijft in het prachtige Val Valorz met de bergen van Ortles - Cevedale op de achtergrond. Hun watervallen en lariks bossen zorgen voor een schilderachtige landschap , zowel in de zomer als in de winter. Mooie wandelpaden leiden naar het nabijgelegen Nationaal Park Stelvio. Op 4 km van uw accommodatie vindt u de Spa van Rabbi, hier kunt u heerlijk ontspannen. Het vakantiehuis ligt op 14 km (15 minuten rijden) van de nieuwe skilift van Daolasa - Val Mastellina. Deze moderne kabelbaan brengt u in slechts 12 minuten rechtstreeks in het skigebied van Folgarida - Marilleva - Madonna di Campiglio. Dit gebied bestaat uit 150 km aan pistes in het hart van de Brenta Dolomieten.
Uw vakantiehuis Mas dei Zonadi biedt 3 comfortabele slaapkamers met een eigen badkamer en elk een eigen ingang. De slaapkamers bevinden zich op verschillende niveaus, welke niet verbonden zijn met elkaar. Twee slaapkamers zijn ook voorzien van een kitchenette. De accommodatie is ingericht in de traditionele stijl van Trentino. Op de begane grond staan een goed uitgeruste keuken en een mooie en gezellige woonkamer ??garant voor een ontspannen verblijf. Mas dei Zonadi is gelegen aan de rand van de bossen en omringd door weilanden en het weelderige groen van het Nationaal Park Stelvio. Buiten vindt u op een gezellige plek een tafel en twee houten banken om te genieten van ontspannen momenten met een panoramisch uitzicht. De parkeerplaats voor uw auto is op 50 m afstand van het huis. Het vakantiehuis Mas dei Zonadi zorgt voor een comfortabel verblijf in de Val Valorz, dat is een rustige omgeving in het prachtige Val di Rabbi.
Opmerking: Een aanbieding voor speciale weken: verblijf + skipas Superskirama gedurende 6 dagen in de prijs inbegrepen. U kunt bij ons navragen voor welke periode deze aanbieding geldt.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design