Toon filters
Sluit filters

Chalet Abete Bianco

Italië, Trentino, Fazzon

  • Happy Home
Al vanaf:
€485,-
Bekijk Aanbod

Informatie Chalet Abete Bianco

Chalet Abete Bianco is een typische alpine woning en ligt in Fazzon op 1255m boven de zeespiegel. Het ligt in het mooie en vlakke gebied tussen Fazzon Valley en Piana Valley. In de stad Pellizzano (3,5 km) zijn alle faciliteiten en diensten die u nodig heeft beschikbaar. Het is slechts een paar minuten rijden via een verharde weg met haarspeldbochten. Het huis ligt ongeveer 17 km ten zuid-westen van Malé, de belangrijkste stad van Val di Sole (Sun Valley). Het is een geweldige locatie voor zomerse excursies op middelgrote- en grote hoogte. Maar ook in de winter met sneeuwschoenen en met Alpine skiën kunt u de ongerepte natuur ontdekken.
Een korte wandeling brengt u naar het Caprioli meer. U verblijft op 7,5 km afstand van de Brenta Dolomieten. De Brenta is het grootste skigebied in Trentino, met 4 aangesloten resorts(Marilleva , Folgarida , Madonna di Campiglio en Pinzolo) en een totaal aan 150 km pistes en 60 skiliften. De halte van de skibus ligt op 3km van uw vakantiewoning.

Chalet Abete Bianco is onlangs gerenoveerd.
De woonruimte is verdeeld over 2 verdiepingen en beschikt over 2 voordeuren. De aandacht en zorg van de eigenaren Sergio en Sara hebben een comfortabele en warme sfeer gecrëërd. Aan de achterkant van het chalet bevindt zich een groot grasveld met ligstoelen, barbeque en mooie bloemen.
Het is de perfecte plek om te ontspannen in rust en stilte. Er is voor beide helften van het huis, ruimte om te parkeren (2 auto's). In de winter is het mogelijk om uw ski-uitrusting op te bergen. Chalet Abete Bianco is de ideale plek voor bezoekers die willen genieten van een vakantie in een aangename, ongerepte en rustig gebied van de Val di Sole.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design