Toon filters
Sluit filters

Le Cerbonchie

Italië, Toscaanse Kust, Rosignano Marittimo

  • Happy Home
Al vanaf:
€250,-
Bekijk Aanbod

Informatie Le Cerbonchie

Prachtige boerderij in Rosignano met enkele appartementen. Uw appartement is op de begane grond. Bij de boerderij is een gemeenschappelijke tuin met schaduwrijke plekjes. Vanuit de tuin kunt u genieten van een prachtig uitzicht op zee, want de kust ligt maar 2 km van het appartement.

Een ander appartement in deze boerderij uit ons assortiment: ITK351. De eigenaar verblijft af en toe op de eerste etage van dit statige gebouw.



De Toscaanse kust heeft een unieke natuur. Rots kust afgewisseld met prachtige witte stranden. Een stuk Italië waar je volop kunt genieten van zon, zee, rust en een mooie natuur.


Bekijk Rosignano Solvay gelegen aan de kust,waar u de Spiagge bianche (witte stranden) vindt. Of, iets naar het zuiden, Cecina. En vergeet niet de plaats Volterra te bezoeken, één van de oudste plaatsen van Italië met een Romeins theater. Iets naar het noorden kunt u naar de grote havenstad Livorno met zijn kathedraal welke voorzien is van een marmeren voorzijde of de wijk Venezia die door zijn kanalen doet denken aan Venetië.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design