Toon filters
Sluit filters

Niporto

Italië, Toscaanse Kust, Rio Nell'Elba

  • Happy Home
Al vanaf:
€585,-
Bekijk Aanbod

Informatie Niporto

In het kleine dorpje Nisporto vind u deze mooie vakantiewoning. Met eigen terras, deels overdekt voor wat schaduw en een schitterend uitzicht over het dorpje en in de verte de zee. Het omheinde terras nodigt uit om heerlijk buiten te zitten of er lekker te eten.

Nisporto is een klein plaatsje met prachtige baai en strand omsloten door roze kliffen. Er zijn weinig winkels en voor zover bekend maar één restaurant. Aankomst uitsluitend tussen 16:00 en 19:00. Vertek uiterlijk 10:00 uur.



De havenplaats Rio Marina ligt op 10 km van Nisporto waar veerboten vetrekken naar Piombino en het eiland Pianosa. In de nabijheid van Rio Marina is ook een meer, het Lago Rosso, met zijn rood bruine water. Het water kleurt zo door het ijzer wat er in de bodem zit. Op de oostelijke helft van het eiland Elba werd ijzererts gedolven. De hoofdstad van Elba is Portoferraio, wat letterlijk ijzerhaven betekend, is hierdoor bekend geworden.

Het hoogste punt op Elba is de berg Monte Capanne die 1019 m hoog is. Bezoek ook bij San Martino het Museo Nazionale delle Residenze Napoleoniche dell'isola d?Elba. De zomer residentie waarin Napoleon woonde tijdens zijn ballingschap op het eiland.

Elba: historie, bergen, prachtige rotsen, heerlijke baaien, prachtige strandjes en omringd door prachtig blauw water. Top vakantie locatie.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design