Toon filters
Sluit filters

La Provinca

Italiƫ, Toscaanse Kust, Argentario

  • Happy Home
Al vanaf:
€640,-
Bekijk Aanbod

Informatie La Provinca

Tegen een helling, middenin de heuvels van Ansedonia ligt deze vakantiewoning met een uitzicht waar iedereen van droomt. Daar komt bij dat het gebied van Ansedonia door het WWF beschermd wordt als het unieke natuurpark "Uccellina". DIt gebied aan de kust van Toscane beslaat ruim 100 km2 zandduinen, moerassen en naaldbossen.


Tel daarbij de verzorgde tuin met begroeide pergola en olijfbomen waar je heerlijk kunt zitten en relaxen. Er is zelfs een parkeerplaats die schaduwrijk is bij de woning. Bovendien heeft u een -overdekt - panoramaterras om va het uitzonderlijke uitzicht te genieten. In de woning heeft u twee bedden met een uittrek bed. Houdt u er rekening mee dat de aanrijd route over een grindpad gaat.



U zit dicht tegen de kust van de Middellandse Zee. Bovendien kijkt u over het water richting het bijna losstaande eiland van Porto Ecole. Verken de kuststrook en laat je verbazen door de afwisseling van rotskusten met prachtige stranden. Kijk ook of u een boottrip kunt maken naar het eiland Giglio voor de kust. De grote plaats in de regio is Grosseto, die een door zeshoekige stadsmuren omgeven centrum heeft en een museum waar veel Etruskische vondsten zijn te bezichtigen.

Populair in Italiƫ

Ontwikkeld door Luv Design