Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Ansedonia (Itm222)

Italiƫ, Toscaanse Kust, Ansedonia

  • Happy Home
Al vanaf:
€689,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Ansedonia (Itm222)

Vakantiehuis gelegen in Ansedonia met een fantastisch uitzicht over de lagune van Orbetello. Bij de woning is een gezamenlijke tuin en buitenruimte voor het echte Toscaanse buitenleven. Bovendien heeft de woning een zalig terras met uitzicht op de lagune van Orbetello.



Ansedonia, met zijn stranden, ligt slechts enkele kilometers van Orbetello, een plaats op een voormalig schiereiland. Via Orbetello kunt u naar Argentario. Argentario, voorheen een eiland, is verbonden met het vaste land via een dijk naar Orbetello en een noordelijke en zuidelijke lagune uitlopers.



De lagune biedt veel vakantiemogelijkheden. Zo zijn er diverse stranden om te bezoeken, watersport mogelijkheden, kun je golf spelen en dagtrips maken. Maak bijvoorbeeld een boottrip naar het eiland Giglio, ook wel het geiteneiland genoemd vanwege de wilde geiten die er rond lopen.


Bij Argentario en Capalbio zijn vrij toegankelijke stranden en barretjes en restaurants. Deze woning is dus een ideale locatie om te genieten van zon, zee en strand aan de prachtige Toscaanse kust met al zijn natuurschoon.

Populair in Italiƫ

Ontwikkeld door Luv Design