Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Elba-Marciana Marina (Ite105)

Italië, Toscaanse Kust, Elba-Marciana Marina

  • Happy Home
Al vanaf:
€219,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Elba-Marciana Marina (Ite105)

Iedereen kent het mooie water, de prachtige baaien, de rotsformaties langs de kust en de stranden van Elba. En de pittoreske havenplaatsen met hun kleurrijke huizen. Op dit prachtige eiland in de plaats Marciana Marina ligt uw appartement. Bij het basic appartement heeft u een klein eigen terras met prachtig uitzicht over de zee. Vanuit het appartement loop je zo naar de zee.



Elba behoort tot de Toscaanse Archipel, een eilandengroep in de Ligurische en Tyrreense zee. Het eiland biedt veel mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. Bezoek de historische locaties op het eiland zoals de woning waar Napoleon tijdens zijn ballingschap in heeft gewoond, het Palazzina dei Mulini.


Wandelpaden en mountainbike trails laten je alle fraaie plekken op het eiland zien. In diverse baaien vind je prachtige stranden. Bezoek de haven plaatsen Marciana Marina, Portoferraio en Rio Marina waar de diverse veerdiensten aanmeren.


Elba, met zijn rijke historie en prachtige natuur, laat je sinds enkele jaren ook van uitstekende wijnen genieten. Het eiland is een toplocatie voor de echte vakantiegenieters.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design