Toon filters
Sluit filters

Argentarola

Italië, Toscaanse Kust, Porto S. Stefano

  • Happy Home
Al vanaf:
€510,-
Bekijk Aanbod

Informatie Argentarola

Op een zeer exclusieve locatie aan de Toscaanse kust gelegen appartement aan de west kust van het schiereiland Argentario. Het appartement ligt in een kleine woonwijk middenin het groene Toscaanse landschap. Het complex heeft vrij uitzicht over de blauwe zee en is rustig gelegen. U beschikt over gezamenlijke tuin waarin zich een prachtig zwembad bevindt met groot terras.


De zee is (alleen te voet) te bereiken via een privé pad waarbij het laatste deel uit een paar treden bestaat. Het komt uit bij de zee waar een natuurlijk zwembadje is ontstaan en met een door rosten gevormd platform waarop je kunt zonnebaden. Omdat het pad, zeker het laatste gedeelte, niet makkelijk begaanbaar is, is het appartement niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. In de omgeving kunt u heerlijke wandelingen maken. het water uit de kranen in het appartement kunt u niet drinken.



Leuke plaatsen in de omgeving om te gaan bekijken: Porto Santo Stefano, Porto Ercole en Orbetello op het schiereiland. Natuurlijk moet u de hele lagune gaan verkennen. De noord- en zuidzijde van de Orbetello lagune zijn door zandophoping vanuit de zee tot dammen geworden waardoor het eiland nu met het vasteland verbonden is. Deze lagune biedt ook prachtige stranden om van de zee en zon te genieten. Vanuit de haven van Porto Santo Stefano kunt u ook met een veerboot naar de haven van Porto Giglio op het kleine eilandje Giglio. Deze havenplaats is een belangrijke badplaats op het eiland.

Populair in Italië

Ontwikkeld door Luv Design