Toon filters
Sluit filters

Quadri

Italiƫ, Toscaanse Kust, Grosseto

  • Happy Home
Al vanaf:
€670,-
Bekijk Aanbod

Informatie Quadri

Op slechts 9 km van het natuurgebied Parco Naturale della Maremma bevindt zich een vakantiecomplex ( 450 hectare) met voormalige gerenoveerde landhuizen met ieder ongeveer 15 appartementen. Op het terrein vindt u een gezamenlijk zwembad, gemeubileerd riant grasveld en (kleine) speeltuin, dit alles om heerlijk te relaxen. Rustiek ingerichte appartementen die goed onderhouden zijn met allemaal een eigen buitengedeelte met inrichting. De binnenfoto?s zijn alleen als voorbeeld. De appartementen ITM119-120-121-122 zijn gesitueerd in een boerenhuis waarin ook een restaurant is. De andere appartementen ITM128-129-130-131-132 zijn op een andere locatie die 1,5 verder ligt.


Agrarische centrum van Maremma is de middeleeuwse plaats Grosetto, bekend om de roodgekleurde zon gedroogde tomaten, sappige artisjokken, smakelijke champignons, natuurlijk de olijven en het karakteristiek smakende wild zwijn vlees.


De Tyrreense kust herbergt een aantal beroemde vakantie locaties: Punta Ala (30 km), Castiglione (20 km) en Principina (7 km) zijn er een paar. Bezoek ook de uit Vetulonia , Roselle en Populonia Archeologische vondsten (van Etruskische oorsprong ). Golfen kan op een baan die op 30 km ligt. De appartementen zijn gesitueerd in een boerenhuis, dus ze zijn niet zelfstandig. ITM122 is een appartement dat twee verdiepingen heeft.

Populair in Italiƫ

Ontwikkeld door Luv Design