Toon filters
Sluit filters

Patricius House

Nederland, Noord-Holland, Oostwoud

  • Happy Home
Al vanaf:
€1.399,-
Bekijk Aanbod

Informatie Patricius House

Uniek en uitzonderlijk vakantiehuis In Oostwoud. Ingericht met enorm veel aandacht voor de stijl van de patriciërs woning en perfect gecombineerd met alle moderne comfort en luxe. Huiselijk, sfeervol, luxe, je proeft het direct bij het betreden van de woning.

Zalig ontspannende lounge met snorrende houtkachel, stereo installatie en flatscreen TV. Naast deze lounge kunt u nog in de woonkamer met radio , vleugel en houtkachel volop genieten van de aangename sfeer. Gezelschapsspellen, dvd en computer, de hele familie vermaakt zich prima. De prachtig ingerichte keuken met eettafel maakt dat het eten en bereiden van maaltijden een feest is voor de hele familie.

Tuin en bijkeuken zijn bereikbaar vanuit de keuken. In de bijkeuken beschikt u over een stoomcabine, wasmachine en wasdroger. Vanaf 2016 heeft deze woning zes slaapkamers. Eén slaapkamer heeft een TV en houtkachel (niet bruikbaar).

Afgescheiden van het water en omheind heeft de villa een grote tuin waarin een overdekt terras en diverse andere open terrassen. De polyester boot kun u tijdens uw verblijf gebruiken. Wel moet u zelf de benzinetank weer vol achterlaten. Houd u van vissen? Dan kan in het water achter de villa.
Boothuis met sauna vind u ook bij het water. De hot tub (maximaal zes personen) is uitsluitend op aanvraag en tegen betaling te gebruiken.



De villa ligt in de driehoek Medemblik ? Enkhuizen ? Hoorn. Lekker dicht in de buurt van het IJsselmeer dus watersport faciliteiten genoeg. Medemblik is een echte watersport plaats met prachtige jachthaven. Enkhuizen is nog zo?n mooie havenstad. Met de Drommedaris aan het hoofd van de haven waaruit ook het veer naar Stavoren vertrekt. Hoorn is ook een bezoek waard, daar vind u onder andere het Westfries (openlucht) museum. Drie prachtige steden aan het IJsselmeer die naar u lonken.

Uw villa in Oostwoud maakt uw vakantie tot een unieke belevenis.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design