Toon filters
Sluit filters

Hof Van Saksen-Boerderij 6C

Nederland, Drenthe, Nooitgedacht

  • Happy Home
Al vanaf:
€1.340,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hof Van Saksen-Boerderij 6C

Deze sfeervolle boerderij ligt op het 5-sterren vakantieresort Hof van Saksen in Drenthe. Deze boerderij is een geschakelde woning en is van alle gemakken voorzien. U kunt in deze comfortabele woning verblijven met maximaal 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers en de bedden zijn opgemaakt voor u bij aankomst! Via openslaande deuren in de woonkamer bereikt u het terras van de woning.



Ook buiten uw prachtige boerderij is er veel te doen. Op het resort zijn ern diverse winkels, een supermarkt, vele culinaire restaurants, spa- en welnes sfaciliteiten om te ontspannen, een zwembad met wildwaterbaan, een bowlingbaan en voor de kinderen een indoorspeelparadijs genaamd Harrewar. Ook is er een recreatieplas waar u in de zomer heerlijk kunt zwemmen. Verder zijn er nog verschillende activiteiten die voor de kinderen worden georganiseerd en zijn er diverse sportmogelijkheden (onder andere een klimtoren en vier golfbanen in de omgeving).



U kunt naast alle activiteiten op het resort ook genoeg vermaak vinden in Drenthe. Lekker wandelen op de heidevelden en gezellige dorpen bezoeken maar ook natuurlijk niet te vergeten de bekende Hunebedden!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design