Toon filters
Sluit filters

Landal Sluftervallei

Nederland, Noord-Holland, De Cocksdorp

  • Happy Home
Al vanaf:
€899,-
Bekijk Aanbod

Informatie Landal Sluftervallei

MET INGANG VAN BEGIN 2015 IS DIT TYPE BUNGALOW COMPLEET VERNIEUWD. DE INTERIEUR FOTO?S KLOPPEN DUS NIET MET DE FOTO?S IN DEZE PRESENTATIE.



Midden in de duinen van Texel op een top natuur locatie gelegen vier persoons geschakelde bungalows. Er zijn veel faciliteiten op het park zoals een (binnen)zwembad en peuterbad, heerlijk verwarmend solarium, verkwikkend stoombad en sauna.

Voor de kinderen zijn er diverse speeltuinen verspreid over het park. Daar komt nog bij dat u gebruik kunt maken van een smakelijke brasserie, snackbar voor een snelle hap, parkwinkel voor de dagelijkse boodschappen en wasserette. Stapt u graag op de fiets, bij de receptie kunt u ze huren en tegelijk informatie krijgen over fiets en wandelroutes. Wilt u even sportief spelen, er is op het park ook een midgetgolfbaan, jeu de boule baan, tennisbaan, air trampoline, water speelplaats en multifunctioneel sport en speelveld. En of dat nog niet genoeg is, kunt u ook binnen bowlen en biljarten op het park.

Het park bevindt zich slechts 2 km van het witte strand en de bungalows zijn verzorg ingericht. Bovendien heeft u een haardvuur in de woonkamer om de sfeer extra te verhogen tijdens de gezellige avonden. De slaapkamers zijn voorzien van boxspring bedden en de badkamer heeft een douche en ligbad. Eén van de slaapkamers heeft als extra een wasbak. Internet (draadloos) is tegen betaling mogelijk op het hele park.



Texel is een prachtig eiland voor een zalige strand en zee vakantie. Ook zijn er leuke dingen om te bekijken en bezoeken op het eiland. U kunt in Ecomare de zeehonden eens van dichterbij bekijken of stap het Juttersmuseum in De Koog binnen. U moet zeker vanuit het park een wandeling maken naar De Slufter, een uniek natuurgebied wat regelmatig onderstroomd met zout water. Hier leeft en groeit een unieke flora en fauna.

In Oudeschild kunt u een bezoek brengen aan de Texels brouwerij en uiteraard in het proeflokaal de bieren keuren. Het noordelijkste puntje van Texel is ook de moeite waard om te bezoeken. Hier vind u een vuurtoren die ook te beklimmen is (entree tegen betaling) en bij helder weer kunt u het hele eiland bekijken.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design