Toon filters
Sluit filters

Landal West-Terschelling

Nederland, Friesland, West-Terschelling

  • Happy Home
Al vanaf:
€989,-
Bekijk Aanbod

Informatie Landal West-Terschelling

Aan de rand van het plaatsje West-Terschelling, grenzend aan duin en bos, liggen deze moderne appartementen in een prachtige omgeving. Het appartementencomplex heeft een heerlijke brasserie waar u even kunt neerstrijken na een lekkere strandwandeling. Het complex heeft eigen parkeer gelegenheid voor gasten. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig.

Bij de receptie kunt u extra zaken regelen. Hierbij kunt u denken aan ontbijt en broodjesservice, huren van een kinderbed, kinderstoel of fietsen. Ook kunt u hier terecht voor fietsroutes.

Een biljart en speelautomaten zijn aanwezig in het complex. Huurt u fietsen, dan is er de mogelijkheid van (gratis) bagageservice van haven naar complex en vis versa.



De woonkamer, met flatscreen TV, DVD speler en radio-cd speler, heeft een gezellige zithoek en eethoek. In de open keuken heeft u de beschikking over een combi-magnetron en vaatwasser.

Naast een separate toilet heeft u een douche en/of bad. Eén van de slaapkamer staat in open verbinding met de woonkamer. Afhankelijk van welk appartement u krijgt, heeft u een terras of een balkon. Alle appartementen zijn te bereiken met een lift of via de trap.

Indeling en uitvoering van interieur kan onderling verschillen per appartement. Er is gratis internet beschikbaar en bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt.



Terschelling is een prachtig eiland met zalige brede stranden waarop het heerlijk zonnen en wandelen is. De bossen en het eiland zijn ideaal om te fietsen. Je kunt er leuke activiteiten ondernemen zoals strandzeilen, een huifkartocht maken of met een gids gaan wadlopen. Bezoek ook de musea op het eiland: Wrakkenmuseum en ?t Behouden Huys. Proef ook alle lokale lekkernijen van de beroemde op het eiland groeiende cranberries.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design