Toon filters
Sluit filters

Casa Ribeira

Portugal, Lissabon, Sesimbra/Maçã

  • Happy Home
Al vanaf:
€794,-
Bekijk Aanbod

Informatie Casa Ribeira

Villa Casa Ribeira is extra comfortabel. De villa is compleet en zeer stijlvol ingericht met volop luxe. Uiteraard is internet voorhanden. Als kers op de taart is er een heerlijk privé zwembad. Villa Casa Riberia is riant en het is een genot om er te mogen verblijven.


Deze villa heeft de kracht om u te blijven verbazen bij iedere plek die u opzoekt, zowel binnen als buiten. De zorgvuldige, haast klassiek koloniale stijl van inrichting, de vele terrassen waarvan er enkele met prachtige ranken overgroeid zijn, tonen het karakter van deze villa met zijn adembenemende uitzichten op de grote, prachtig onderhouden tuin en kleurrijke omgeving.


Mocht u toch de omgeving willen verkennen, denkt u dan eens aan de kustplaats Setúbal om te bezoeken. Deze plaats is de belangrijkste vissersplaats van de regio en de vierde stad van Portugal. Setúbal ligt tegen de helling van een beschutte baai en biedt een keur aan restaurantjes en terrasjes om de lokale lekkernijen te proeven.


Bezoek in de buurt van Setúbal ook Santuário de Nossa Senhora do Cabo Espichel. Dit is een heiligdom die op de kaap Espichel ligt. Op de kliffen van deze kaap zijn pootafdrukken van dinosauriërs te bewonderen.

Populair in Portugal

Ontwikkeld door Luv Design