Toon filters
Sluit filters

Villa Rato

Portugal, Algarve, Albufeira

  • Happy Home
Al vanaf:
€488,-
Bekijk Aanbod

Informatie Villa Rato

Villa Rato heeft vele voordelen. De Atlantische Oceaan, met de mooiste witte stranden van de Algarve, bevindt zich op loopafstand. De villa ligt in een rustige villawijk en is op een voor deze streek kenmerkende, stijlvolle manier gebouwd. De villa beschikt over internet, een privé zwembad met kinderbad en buitendouche, een groot terras, eigen parkeerplaats en een barbecue. Hier hoort het heerlijke Portugese buitenleven gevierd te worden!


In de omgeving van uw villa ligt de plaats Albufeira, wat van oudsher een vissersplaats is en die tegen een rotshelling is gebouwd. Albufeira bestaat uit twee delen, een nieuw gedeelte en een oud gedeelte. In beide delen vindt u vele terrasjes en (vis) restaurantjes.

Het oude gedeelte is rustiger en mist grote uitgaansgelegenheden. Het nieuwe gedeelte heeft een ?strip? waaraan de moderne restaurants, fastfood ketens, karaoke bars en grote discotheken te vinden zijn. Het strand van Albufeira heeft drukke en rustige delen en wordt vaak extra gekleurd door vissersboten.

Populair in Portugal

Ontwikkeld door Luv Design