Toon filters
Sluit filters

Vakantiewoning Montefrio Canjilon

Spanje, Costa del Sol, Montefrio

  • Happy Home
Al vanaf:
€1.315,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiewoning Montefrio Canjilon

Finca Montefrio Canjilon is een landelijk gelegen boerderij. Hier gaat u heen om te genieten van de prachtige natuur, de rust en de pittoreske omgeving met dorpjes als bijvoorbeeld Montefrio. De grote stad is echter ook dichtbij, het prachtige Granada met het beroemde Alhambra ligt op slecht 50 km rijden.

De boerderij biedt slaapplaatsen aan 10 personen verdeeld over 5 slaapkamers. Op de benedenverdieping vindt u de woonkamer, keuken en 3 slaapkamers met badkamer. Op de eerste verdieping vindt u 2 slaapkamers en 1 badkamer. Finca Montefrio Canjilon biedt zoals de meeste traditioneele Spaanse boerderijen buiten veel ruimte. De finca is omringd met 500000 m2 grond waarop u veel Olijfbomen en Amandelbomen ziet staan. Dichterbij de boerderij vindt u een binnenplaats, de buitenkeuken met BBQ en oven, het zwembad en een badhuis met douche en sauna.

Door zijn ligging is Finca Montefrio Canjilon uitermate gechikt om te genieten van het Spaanse landeljke leven. Ontspannen bij de boerderij of wandelen in de omgeving. Hier komt u tot rust zonder dat u zich hoeft te vervelen.

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design