Toon filters
Sluit filters

Vakantiepark In Torrox (Ean941)

Spanje, Costa del Sol, Torrox

  • Happy Home
Al vanaf:
€439,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiepark In Torrox (Ean941)

Dit vakantiehuis is omgeven door avocado velden en genesteld in de bergen is dit gezellige vakantiehuisje ten noorden van de gemeente Torrox, die is gelegen tussen Malaga en Nerja op het grondgebied van de oostelijke Costa del Sol.

Het huisje is geschikt voor 6 personen heeft een groot terras aan de voorzijde, een veranda, een ander terras met tuinhuisje naast het prive-zwembad en een barbecue, zodat u tijd kunt doorbrengen met uw familie of vrienden of kunt genieten van een ontspannen vakantie. Binnen is het meubilair in een rustieke stijl en de stenen muren creëren een uitnodigende sfeer voor de gasten. De open keuken is gescheiden door de bar met de woonkamer en de openhaard.

Op het grondstuk is er een bungalow, deze is niet beschikbaar voor gebruik.

Torrox strekt langs de hellingen naar de Middellandse Zee en de zandstranden; Het historische centrum met zijn smalle straatjes en witte huizen is gelegen in het binnenland. Hoewel het op afgelegen locatie ligt, komt u toch snel op kust- en snelwegen, waarover men eenvoudig aankomt bij de vele dorpen en steden langs de kust. Torrox biedt een aantal recreatieve activiteiten aan zoals: een strandvakantie op een van de vele zandstranden, diverse watersporten, evenals een aantal andere bezienswaardigheden, onder meer, het "Convento de Nuestra Señora de las Nieves" met de kerk en het klooster, en de vuurtoren van Torrox naast het archeologische landschap met de Romeinse necropolis en de baden.

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design