Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In Mijas Costa (Ean945)

Spanje, Costa del Sol, Mijas Costa

  • Happy Home
Al vanaf:
€200,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In Mijas Costa (Ean945)

Dit mooie appartement met twee slaapkamers is gelegen in het wooncomplex Las Colinas Calahonda, halverwege tussen de kust en de bergen. U kunt vanaf hier lopend naar de golfbaan" La Siesta "en de tennisclub" Club del Sol". In de prachtige tuin van Las Colinas vindt u palmbomen en een zwembad. De tuin beschikt over gemeenschappelijk parasols en ligbedden. Tijdens de wintermaanden is het binnenzwembad ook verwarmd.

Het appartement is gelegen op de 4e verdieping en heeft een grote, open woonkamer met een eettafel voor vier personen, comfortabele banken en een tv en WLAN aansluiting. U beschikt over een terras met een zitgelegheid, van waaruit u kunt genieten van het fantastische uitzicht op de Middellandse Zee waar u kunt ontspannen op twee comfortabele lounge stoelen. De goede uitgeruste keuken heeft een doorgeefluik naar de eetzaal. In de twee slaapkamers is voldoende ruimte en beide zijn voorzien van inbouwkasten. De grotere slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een eigen balkon met zitje en uitzicht op het Oosten. In de tweede slaapkamer staan twee éénpersoonsbedden, tevens is het hier mogelijk om een verplaatsbaar bed bij te zetten. Vanaf hier heeft u toegang tot een terras dat op het westen is gelegen. Er zijn zowel een complete badkamer met bad en douche, evenals een andere badkamer met douche en toilet.

De plaats Calahonda ligt tussen Cabopino en Riviera zijn erg populair bij joggers. Vanaf de zee en de zandstranden heeft u gemakkelijk toegang tot de hogere en het rustigere binnenland, waar u kunt genieten van het spectaculaire uitzicht. In Calahonda is er niet alleen een fantastisch strand, maar ook veel interessante winkels, restaurants en bars, zodat u hier van alles voor uw verblijf kunt vinden. Voor uitstapjes is er de bus van Fuengirola - Marbella, en in de zomer heeft u de gelegenheid om een tour te maken met de toeristische trein rond de stad en in de hoger gelegen gebieden.

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design