Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In El Gastor (Eac173)

Spanje, Andalusië, El Gastor

  • Happy Home
Al vanaf:
€319,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In El Gastor (Eac173)

Naast de Peña de las Grullas (" Kranich rock ") bevindt zich dit klein vakantiehuisje en is op prachtige locatie gelegen. Wanneer je de weg naar Peña, ziet u in het zuidwesten van het meer Zahara-El Gastor en de bergen van Grazalema natuurpark, in het bos,groeit de "Spaanse tanne" dit is een boom die alleen in Zuid-Spanje en Marokko.

Het vakantiehuis beschikt over een gemeenschappelijk zwembad en is gelegen in het midden van de natuur, omringd door de rotsen naar het oosten, in het zuidoosten van het meer, en in het noordoosten is Olvera, één van de mooiste "witte dorpen" van Andalusië. De eiken in de voorkant van de vakantiehuisjes bieden schaduw, dus u kunt hier ontbijten lunch en dineren in de open lucht. Het interieur van het vakantiehuisje is charmant en gezellig. De keuken is open; de woon- en eetkamer heeft een eettafel, een bank en een televisie. De ijzeren kachel warmt snel op als dat nodig is in de kamer. Het meubilair is rustiek en comfortabel. De slaapkamer heeft een queen-size bed, en de slaapbank in de woonkamer is geschikt voor twee kinderen. De lichte badkamer beschikt over een douche.

De regio biedt voor de wandelaars vele mogelijkheden, u kunt een bezoek brengen aan de dolmens van de Sierra de Cadiz en het schilderachtig gelegen stadje Zahara de la Sierra, waar andere recreatieve activiteiten worden aangeboden, onder anderen Kajakken op het meer. En in de Sierra de Grazalema kunt u klimmen, canyoning en wandelen. En niet ver van de dam vindt u "La Playita - Área Recreativa Arroyomolinos" met kindgerichte meer, schaduwrijke bomen, een bar en een restaurant. Dicht bij de vakantiehuisjes vindt u de stad El Gastor, met winkels, restaurants en bars.

Kom hier, ontspannen bij het zwembad, geniet van het geweldige uitzicht en bleef een onvergetelijke vakantie!

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design