Toon filters
Sluit filters

Vakantiehuis In El Gastor (Eac120)

Spanje, Andalusië, El Gastor

  • Happy Home
Al vanaf:
€370,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vakantiehuis In El Gastor (Eac120)

Aangename en gezellig ingericht vakantiehuis met privé zwembad. In de buurt van Ronda, de Grazalema gebergte en de middeleeuwse Zahara de la Sierra. Ideaal voor gezinnen met een baby en / of peuter, die zowel de alledaagse stress op uw vakantie willen vergeten. En willen genieten van het Andalusische binnenland met zijn prachtige bergen, en de beroemde witte dorpen en die het Moorse verleden en de rijke culturele en kunstgeschiedenis willen leren kennen.

De compacte en comfortabele vakantiewoning is gelegen in het dorpje El Gastor, gelegen in de bergen vlakbij de Grazalema Natural Park en het reservoir van Zahara-El Gastor. Het mooie stadje Ronda en het witte dorp van Olvera is aan aanrader. De regio biedt ook voor de wandel liefhebbers vele mogelijkheden. U kunt een bezoek brengen aan de dolmens van de Sierra de Cádiz en ook aan het schilderachtig gelegen middeleeuwse dorp van Zahara de la Sierra hier worden de andere recreatieve activiteiten aangeboden, onder anderen Kajakken op het meer.
In de Sierra biedt de Grazalema klimmen, canyoning en wandelen aan. En niet ver van een dam lis "La Playita - Área Recreativa Arroyomolinos" met een kindvriendelijk meer, met schaduwrijke bomen, een bar en een restaurant. Hier zult u zeker een fantastische vakantie door brengen!

Populair in Spanje

Ontwikkeld door Luv Design